MaMa Szabályzat

Jelen szabályzat a MASZAT MARATON túráin való indulást és teljesítést szabályozza.

1. A túrán 18 éven aluliak csak nagykorú kíséretében indulhatnak. Mindenki csak saját felelősségére!

2. Az induló tudomásul veszi, hogy a túrán nincs ellátás, nincs seprű. A váratlan helyzeteket saját erejéből kell megoldania, külső segítségre nem számíthat.

3. A teljesítés módját az első QR beolvasása után  kell kiválasztani. Ennek módosítása utólag, vagy a túra közben nem lehetséges.

4. A Határkör A Szarvas Cukrászdától indul és oda is érkezik vissza. A Városkör esetében  mindegy, hogy hol kezded a túrát. Így ha esetleg Maglód településen laksz, kezdheted a hozzád legközelebbi ponttól. Érmet csak a Szarvas Cukrászdában van lehetőség beszerezni.

5. A túrán megengedett a GPS használata. Mehet veled kísérő, frissíthet bárki, bárhol. A túra útvonalán kihelyezett QR kódokat le kell olvasni és megnyitni a honlapot. Csak a megfelelő sorrendben történő leolvasás elfogadott.

6. Sikeres teljesítésnek minősül, ha a túrázó a megadott szintidőn belül végigmegy a kijelölt pályán és közben az összes QR kódot leolvassa a megfelelő sorrendben.

7. Sikertelen teljesítés esetén az eredmények között megjelenik a „sikertelen teljesítés”. Az eredmények törlésére, módosítására nincs lehetőség.

8. Az idők utólagos módosítására, még technikai nehézségek esetén sincs lehetőség. A túra folyamán regisztrált idők maradnak.

9. A szervezők az útvonalon bárhol ellenőrizhetik az indulót.

10. Szándékos csalás esetén a teljesítőt kizárjuk, eredményét töröljük. Ő többet nem teljesítheti a túrát semmilyen formában sem.

11. Önellátó esemény! Ez alatt  azt értjük, hogy a teljesítő, alkalmazkodva az adott helyzethez, a problémáit (legyen az fizikai, mentális vagy az időjárás okozta) önmaga oldja meg. Ehhez a következőket kell betartania minden teljesítőnek: A rajttól a célig végig magánál kell tartania a felszerelését (Eü csomag melynek tartalma: steril gyorskötöző pólya min. 2 db, steril mull-lap min. 1 db, sebfertőtlenítő (pl: betadin), ragtapasz) és biztosnak kell lennie abban, hogy a nála lévő élelmiszer és folyadék a táv végéig elegendő.

12. Kerékpárral indulóknak kötelező felszerelés:
– Fejvédő
– Sötétben láthatósági mellény
– Izolációs fólia, vagy bármilyen kabát az induló méretében
– Eü csomag melynek tartalma: steril gyorskötöző pólya min. 2 db, steril mull-lap min. 1 db, sebfertőtlenítő (pl: betadin), ragtapasz.
A kötelező felszerelés hiánya esetén az eredményt töröljük!

13. Kerékpáros teljesítés esetén csak tisztán emberi erővel hajtott kerékpár használható. Tilos elektromos (pl: Pedelec) vagy bármilyen más hajtással, rásegítéssel ellátott kerékpárral indulni.

14. Ha a túrát valaki feladja, sérülést szenved, vagy valahol kiszáll, köteles a szervezőket a legrövidebb időn belül telefonon értesíteni. Az értesítés elmulasztása végleges eltiltással jár.

15. Adatkezelés: az oldalunkon az Adatkezelés menüben minden fontos dolgot megtalálsz.

16. A nevezéssel minden induló elfogadja a szabályzatban foglaltakat. Ezzel elismeri, hogy a túrán mindenki a saját felelősségére indul, egészségi állapota megfelel a túrán való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny szervezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraiért, kártérítésre nem kötelezhetők.

17.Kapcsolat:

Ha komoly problémád van hívd a szervezőt: 06702314738–MENTSD EL!

Életveszély, baleset esetén ha nem éred el a fenti számot akkor hívd a Mezőőrt:

Holecz Róbert: 06705643847

 

Hatályos 2018.10.01-től visszavonásig.

Szervező: MASZAT SE