MASZAT-Decathlon Petőfi Kör

Letölthető itinerek:

A kód pontos helye: A Decathlon áruház bal oldali ajtaja mellett találod a QR kódot. A tartalék pont: az áruház bal sarkán található.

A Decathlon áruháztól indulj el a parkolón keresztül Déli irányba. Haladj a névtelen úton 300 métert és fordulj be jobbra az Eszterházy János utcába. 200 méter után a körforgalomnál ismét déli irányba kell fordulnod és követned az Aradi Vértanúk utcát. 450 méter után menj tovább egyenesen ezen az úton (itt betontorlaszokat találsz az úttesten). Ha jó a szemed, akkor már látni fogod az Aradi vértanúk emlékművét! Meg is érkeztél az 1. ellenőrző ponthoz. A kód pontos helye: az emlékmű jobb oldalán található villanyoszlop beton részén. A tartalék pont helye: az emlékmű hátulján. (Eddig megtett táv: 1,5 km)

Folytasd utad tovább az Aradi vértanúk utcán mintegy 500 métert, majd fordulj jobbra a Kálvin utcán. Az első lehetőségnél fordulj be balra a Luther utcába.  Itt 700 méter megtétele után elérkezel a 2. ellenőrző ponthoz a Hősök emlékművéhez.  A kód pontos helye: az emlékmű jobb oldalán található 6-os kilóméter kövön. A tartalék pont helye: a dupla villanyoszlopon. (Eddig megtett táv: 2,7 km)

Innen egy pár métert menj vissza a Luther utcán és az első lehetőségnél fordulj jobbra, majd menj át a Maglódi (17.) csatorna felett a hídon és kövesd az Irinyi közt balra és fordulj rá a Történelmi sétányra. A sétány végén meg fogod találni a 3. ellenőrző pontot a Petőfi emlékhelyet a Petőfi téren (Dózsa György út)!  A kód pontos helye: a híd bal pillérén. A tartalék pont helye: a Petőfi emlékhely pergolájának patak felőli oldalán. (Eddig megtett táv: 3,2 km)

Maradj a Dózsa György úton és folytasd utad Észak felé  800 méteren keresztül. Az utad beletorkollik a Kepler János utcába, menj egyenesen az utca végéig, itt fordulj balra. Majd 100 méter után eléred a már bejárt Aradi vértanúk utca felső szakaszát. Az Aradi vértanúkon az emelkedőn felfelé eléred a célod! Ne felejtsd el lezárni a köröd! Ismételten olvasd le a QR kódot a kör befejezéséhez! (Megtett táv: 5,29 km, szintemelkedés +59 m, – 59 m)

Petőfi Kör térképen:

Letölthető GPX és egyéb Track-ek:

GPSies - Petőfi Kör

Vízvételi lehetőség és boltok

0 km – Decathlon
Vízvétel és mosdó nyitva tartási időben (Nyitva: H-Sz: 9-20, V: 10-18)
KFC Maglód (Nyitva: H-V: 10:30-20:00)